top of page

Lärcentrum − en del av
Campus Härnösand

bibliotek (1).jpg

Lärcentrum i Härnösand är en kreativ och inspirerande mötesplats för studerande. Här finns utbildningar som matchar arbetsmarknadens behov, som till exempel trafiklärare, skärgårdskapten och affärsutvecklare inom besöksnäringen. 

Lärcentrums lärmiljöer erbjuder flexibla, interaktiva och rumsliga möjligheter. Samtliga klass-, konferens- och grupprum är utrustade med konferensutrustning så att du som student kan koppla upp dig mot dina föreläsningar. På Lärcentrum finns även datorer med headset och webbkamera för studenter att låna. Det finns även möjlighet att skriva ut, scanna och kopiera.

Här finns studie- och yrkesvägledare på plats för att svara på dina frågor kring framtida studier och yrkesliv. Hit kan du även vända dig om du behöver hjälp med att planera dina studier, söka en kurs eller en utbildning som du är intresserad av.

Lärcentrum är en del av Campus Härnösand. Hos oss kan du studera: 

  • Trafiklärare, i samarbete med YrkesAkademin, 1,5 år

  • Skärgårdskapten, i samarbete med Marina Läroverket, 2 år

  • Affärsutvecklare besöksnäringen Höga Kusten, i samarbete med YrkesAkademin, 2 år

Campus Härnösand är det självklara valet för eftergymnasial utbildning där du vill bli eftertraktad på arbetsmarknaden. Här samlas högre utbildning så att du kan bo, leva, studera och arbeta i vackra Härnösand och Höga kusten. 

Läs mer om Lärcentrum, Campus Härnösand och våra utbildningar på

www.campusharnosand.se

 

bottom of page