top of page

Här hittar du alla utställare - utbildningsaktörer, universitet, yrkeshögskolor och högskolor.  Sidan uppdateras löpande.

Arrangeras av:

Lapplands_larcentra_logo_NY.png

Lapplands Lärcentra
Vi erbjuder utbildning för vuxna i Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Du kan studera både teoretiska och yrkesinriktade utbildningar på alla nivåer, utbudet anpassas till efterfrågan.Tala med en studie- och yrkesvägledare för vägledning eller information om utbildningar och studieekonomi. Är du arbetsgivare kan du kontakta oss för uppdragsutbildning till anställda eller för att föra en dialog kring behov av en viss utbildning. Vår vision – Sveriges ledande lärcentra.

AkademiNorr-Logo-RGB.png

Akademi Norr
Akademi Norr är en gränsöverskridande samverkan mellan tretton kommuner från Norrbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Kommunerna  har gått samman i ett kommunalförbund i syfte att initiera, samordna och genomföra högre utbildning. Utbildningen ska tillfredsställa behov av både grundläggande service och innovativ tillväxt. Inom denna samverkan har varje deltagande kommun ett lärcentrum kopplat till Akademi Norr, vilket verkar som ett nav för det övergripande samarbetet.

bottom of page