top of page

6 skäl att läsa till arbetsterapeut på LTU


Arbetsterapeuter på Luleå tekniska universitet

Hela 20 års erfarenhet av distansundervisning ger dig en utbildning av högsta kvalitet. Om du ska läsa på distans, varför inte välja det bästa programmet med nöjda studenter och gott anseende?


1. 20 års erfarenhet av distansundervisning

Vi har avsevärt längst erfarenhet av distansutbildning för arbetsterapeuter i Sverige eftersom vår distansutbildning har funnits i 20 år och sammanlagt getts i över 40 år.


2. Utbildning av högsta kvalitet

När högskoleverket genomförde den senaste utvärderingen av alla arbetsterapiutbildningar i Sverige, var vår utbildning den enda som fick omdömet ”mycket hög kvalitet”.


3. Proffsiga lärare

Vi har en stabil personalgrupp, med lång och bred erfarenhet av distansutbildning där i stort sett alla lärare har en forskarexamen som säkerställer en hög kvalitet. Vi hjälper dig lyckas med dina studier.


4. God närhet och sammanhållning med klassen

os oss möter du och lär känna personer med bostadsort i hela Sverige, men även utomlands och får ta del av andra studenters erfarenheter av arbetsterapi från hela landet.


5. Träffa din klass under våra campusdagar

Tack vare utbildningen lär du känna nya personer över hela Sverige. Du får även träffa dina klasskompisar och lärare under de obligatoriska campusdagarna på campus i Luleå. De fysiska träffarna pågår i fem sammanhängande dagar en till tre gånger per termin.


6. Forskning som ligger i framkant

Vår forskning bidrar till att utveckla vårt program och bidrar till framtidens arbetsterapi.


Comments


bottom of page