top of page

Konstant behov av byggnadsingenjörer med BIM-kompetensVill du vara med i byggandet av framtidens hållbara samhälle? Då är yrkesrollen Byggnadsingenjör och utbildningen Byggnadsingenjör Digitalt Byggande rätt för dig. Som Byggnadsingenjör arbetar du med att planera, designa, konstruera och underhålla byggnader, infrastruktur och andra anläggningar.I Sverige har bygg- och konstruktionsbranschen traditionellt varit en betydande sektor och har varit involverad i olika projekt, inklusive bostadsbyggande, infrastrukturutveckling, kommersiella byggnader och mer. Det finns vanligtvis ett konstant behov av kvalificerade byggnadsingenjörer för att hantera och övervaka dessa projekt. I dagens byggindustri är den överlägset största påverkande faktorn för företagens lönsamhet förmågan att integrera digitala teknologier som Building Information Modeling (BIM) i byggprocessen.


Det växande behovet av specialiserade Byggnadsingenjörer inom digitalt byggande, kombinerat med den pågående generationsväxlingen inom sektorn, skapar exceptionella möjligheter för våra studenter.


Rollen som Byggnadsingenjör med BIM-kompetens sträcker sig långt bortom traditionella byggprocesser. Genom att integrera hållbarhetsaspekter i ditt arbete öppnar du upp för möjligheter att arbeta inom miljö- och social hållbarhet. Arbetsmarknaden förutspår en stor efterfrågan på personer med denna kompetens. Och med ett omfattande nätverk och stark koppling till arbetslivet ger vi dig förutom kunskaper och färdigheter en direkt väg in i arbetslivet genom flera veckors praktik.


Utbildningen Byggnadsingenjör Digitalt Byggande är utvecklad i nära samarbete med ledande företag och experter inom branschen för att matcha specifika behov av kompetens inom bygg- och konstruktionsbranschen.


Är du intresserad av utbildningen? Läs mer & ansök till Byggnadsingenjör – Digitalt Byggande på vår hemsida – www.nbi-handelsakademin.se


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page