top of page

Plugga industri & tillverkning i Skellefteå

Nu är blickarna riktade mot nordligare breddgrader. Det är här den nya industrin växer fram. Se till att vara med från start – plugga industri och tillverkning via Campus Skellefteå.

Tillverkningsindustrin i Skellefteå har sitt ursprung i den resursrika miljön där driftiga och kreativa entreprenörer har löst gamla problem på nya sätt och totalt förändrat hela marknader inom sina olika segment. I dag finns en modern industritradition med specialiserad tjänsteverksamhet och tillverkning av allt från små komponenter till stora kompletta högteknologiska produkter och system.

Den näringsmässiga specialiseringen i Skellefteå är inom metaller och mineraler, skogsindustri, gummi- och plastindustri, maskinindustri, samt energi. På Campus Skellefteå kan du läsa på plats men även om du väljer distans ges ett utvecklat stöd med lokala studiegrupper och kontakter med framtida arbetsgivare för dig som väljer att plugga här.


Aktuella utbildningar inom Industri & Tillverkning: https://skelleftea.se/platsen/campus-skelleftea/startsida-campus-skelleftea/utbildning/utbildningsomraden/industri--tillverkning

bottom of page