top of page

Plugga på distans – jobba i din hemregion, du behövs!I yrkesrollen som systemutvecklare inom Java arbetar du med att bygga och utveckla system och program – du bygger databaser för systemets data eller webbsidor och webbsiter som presenterar information för användaren. Förutom tekniken, dvs programmeringsspråk och utvecklingsmiljö, behöver du också behärska arbetsmetoderna som används i arbetslivet – hos oss lär du dig att arbeta med agila utvecklingsmetoder.


Branschen medverkar till att ta fram utbildningen och samarbetar med Edugrade genom bland annat LIA-platser – ett perfekt tillfälle för både dig och företaget där du gör din praktik att känna er för och utbyta erfarenheter och kunskap.


Läget på arbetsmarknaden ser ljus ut, allt pekar på att efterfrågan på yrkesrollen Agil Javautvecklare kommer att fortsätta öka.


Agil Javautvecklare ⏐ 400 Yh-poäng ⏐ 80 veckor (distans) varav LIA* 22 veckor

Utbildningen sker på distans med 2 fysiska träffar i Gävle.*LIA = Lärande i Arbete (Arbetsplatsförlagd praktik)Välkommen till oss på Edugrade

Edugrade är en oberoende utbildningsanordnare som bedrivit avancerad utbildning inom IT och Telekom sedan 1997. Under ett tjugotal år har vi bedrivit yrkeshögskola och arbetsmarknadsutbildning och varje år går över 90% av våra studerande rakt ut i arbetslivet. Utbildningarna är utformade i nära samarbete med branschen och fungerar som en viktig rekryteringskanal. Våra uppskattade utbildare har lång erfarenhet av arbete i Sverige och på internationell nivå.


Commentaires


bottom of page