top of page

Studera till redovisningskonsult på Campus KramforsUtbildningen till Redovisningskonsult är 2-årig och genomförs med Företagsekonomiska institutets hybridformat FEIFLEX. Med den tekniken kan man studera på plats eller live online var man än är – alltid med känslan av att man deltar i klassrummet.


Utöver Stockholm erbjuds utbildningen i samarbete med lärcenter i sju olika kommuner. Det innebär att man kan studera på plats i Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna, Kramfors, Lycksele, Varberg och Vilhelmina. Det möjliggörs genom att studerande kan träffas på ett lokalt lärcenter och tillsammans delta i lektioner live online.


Fördelen är att kunna studera där man bor och i sin egen takt. Samtidigt finns möjligheten att träffas fysiskt på Campus Kramfors för dem som vill. Det är en bra utbildningsprodukt, där vårt lärcentrum finns tillgängligt som stöd, säger verksamhetsutvecklare Göran Mellander. FEI är en av få utbildningsaktörer som erbjuder YH-utbildningar i Norrland genom hybridlösningar. Akademi Norr är en gränsöverskridande samverkan mellan tolv kommuner från Norrbottens-, Västerbottens-, Jämtlands- och Västernorrlands län med syfte att initiera, samordna och genomföra högre utbildning.


Ansökningsperioden är öppen till 2 maj 2024.

Commentaires


bottom of page