top of page

Välfärdsteknik-samordnare

Studera till Välfärdstekniksamordnare på distans under 1 år – samtidigt som du jobbar!


Sverige står inför en stor utmaning inom vård och omsorg. Den demografiska utvecklingen leder till att behoven inom vård och omsorg ökar mycket snabbare än tillgången på arbetskraft. Sverige behöver möta den här utmaningen genom digitala lösningar, men för att möta den ökade efterfrågan behöver vi fler personer med specialiserad kunskap inom välfärdsteknik som kan samordna och leda implementeringsarbetet av ny teknik. En välfärdstekniksamordnare jobbar med att instruera, handleda och ta fram processer och rutiner för hur man kan arbeta med ny teknik inom olika verksamheter. Den här 1-åriga distansutbildningen vänder sig till dig som jobbar som undersköterska eller har annan relevant yrkesroll inom vård och omsorg och som nu vill vidareutbilda dig för att bli en nyckelperson i implementeringen av ny välfärdsteknik. Ta steget och sök dig till välfärdstekniksamordnare på 1 år!

Ansökan stänger: 2 maj Utbildningsstart: Augusti 2022 Utbildningslängd: 1 år


Viktiga datum:

Ansökan: Öppen Sista ansökningsdag (Ansökan är öppen t.o.m.): 2 maj Sista kompletteringsdag: 13 juni Antagningsbesked: 30 juni


Frågor? Kontakta antagningen

Telefontid: mån-fre kl.09.00-12.00.

08-466 60 00 Mejla gärna din fråga till oss på: antagningen@nackademin.se

För att chatta med vårt antagningsteam? Besök respektive utbildningssida på Nackademin så hjälper vi dig med allt som gäller antagningsprocessen!
bottom of page