top of page

Välkommen till Campus Skellefteå!


Skellefteå är 15-minutersstaden. Här behöver du ingen bil - allt finns nära till hands med cykel, buss eller till fots! Här finns också bostad nära campus, skog, älv och stad. En aktiv studentförening står för gemenskap och många aktiviteter.


I samarbete med Arctic Game och Campus Skellefteå erbjuder vi kreativa utbildningar inom spel- och techbranschen. Här finns såväl studentboende som LIA-företag som behöver din kompetens.


Aktivt nätverkande Campus Skellefteå erbjuder studenterna möjlighet till att aktivt nätverka, då det finns fem spelstudios på andra sidan gatan! Vi träffas under avslappnande former, vilket öppnar dörrar till spelbranschen för våra studerande.


Ett av norra Europas snabbast växande spelkluster Arctic Game, beläget på Campus Skellefteå, är ett av norra Europas snabbast växande spelkluster som kopplar ihop företag med studenter och skapar miljöer där man kan lära av varandra.

De studerande kan ansöka om ett sommarstipendium, vilket ger dem möjlighet att jobba med spelprojekt - och samtidigt erhålla lön motsvarande studielånets nivå.


Campus har även en Motion Capture-studio som de studerande kan använda för projekt.

Studentkåren på Campus är gemensam för universitetet och yrkeshögskoleutbildningarna. De har ett kårhus, med aktiviteter varje vecka.


Du är garanterad bostad!

När du antas till våra utbildningar är du garanterad bostad. Läs mer här om bostadsgarantin här


Vi erbjuder följande utbildningar i Skellefteå:

Comments


bottom of page