top of page

Vill du vara med och bidra till ett bättre och tryggare samhälle i den digitala omställningen?


Frågan om IT- och informationssäkerhet blir allt viktigare och cyberattacker är ett av de största hoten mot vårt digitaliserade samhälle. Utbildningen ger dig vad du behöver för att gå direkt ut i arbete i en spännande bransch med många olika arbetsuppgifter inom IT-säkerhet.


Om yrkesrollen Du skyddar företag, myndigheter och organisationers nätverk och information. Du övervakar system och utrustning i syfte att minska riskerna för attacker och intrång. Du sätter också upp rutiner för underhåll och uppdatering av skydd, samt gör löpande riskanalyser.


Vilka företag anställer mig och hur är chanserna till ett arbete? Branschorganisationen TechSverige larmar om en enorm brist på kompetens inom IT-branschen. Med den här breda utbildningen med stort fokus på IT-teknik och IT-säkerhet har du mycket goda chanser att gå direkt ut i arbete hos både stora och små företag!


IT-Säkerhetstekniker/Etisk Hackare ⏐ 440 Yh-poäng ⏐ 88 veckor varav LIA* 22 veckor

Studieorter är Hudiksvall, Örnsköldsvik och Gävle.*LIA = Lärande i Arbete (Arbetsplatsförlagd praktik)


Välkommen till oss på Edugrade

Edugrade är en oberoende utbildningsanordnare som bedrivit avancerad utbildning inom IT och Telekom sedan 1997. Under ett tjugotal år har vi bedrivit yrkeshögskola och arbetsmarknadsutbildning och varje år går över 90% av våra studerande rakt ut i arbetslivet. Utbildningarna är utformade i nära samarbete med branschen och fungerar som en viktig rekryteringskanal. Våra uppskattade utbildare har lång erfarenhet av arbete i Sverige och på internationell nivå.


Comentários


bottom of page