top of page

Campus Skellefteå

Bro med studenter i Skellefteå

Här kan du utforska dina drömmar, studera och frodas och nå din fulla potential. Det har aldrig bubblat och vuxit så mycket i Skellefteå som det gör just nu. På Campus Skellefteå får du inte bara en utbildning du får möjligheten att vara en del av en framtid där innovation och hållbarhet står i fokus. Här finns det alla möjligheter för dig som vill studera, göra karriär och trivas. Dessutom erbjuds du som är antagen till högre studier på minst 18 veckor en bostadsgaranti. Med ett större utbildningsutbud än någonsin så kan du välja din utbildning utifrån vad näringslivet efterfrågar och det du redan brinner för. På Campus Skellefteå hittar du utbildningar inom allt ifrån Spel & IT, Energi & Clean Tech, Industri & Produktion till Vård & Samhälle. Grattis till dig som bor kvar och till dig som väljer att flytta hit.

Det finns många olika typer av utbildningar på Campus Skellefteå. Fristående kurser, hela program, distansstudier eller studier på plats. Välj din utbildning utifrån vad näringslivet efterfrågar eller det du redan brinner för.

Skellefteå fortsätter att vara riktigt hett. Platsen har de senaste åren vuxit fram till en svensk och europeisk symbol för tillväxt, framtidssäkra energilösningar och banbrytande teknik. En av de faktorer som möjliggör den här utvecklingen är Campus Skellefteå.

Tillgång till förnyelsebar energi, starka branschkluster, attraktiva lägen för mark och lokaler, en växande stad, väl utbyggd infrastruktur samt Skellefteås placering med närhet till de regionala centra i både Norr- och Västerbotten gör att Skellefteå är attraktivt för verksamheter som söker en central etableringsort i norra Sverige. Med ett växande samhälle behövs alla kategorier.

 På Campus Skellefteå hittar du utbildningar inom allt ifrån Spel & IT, Energi & Clean Tech, Industri & Tillverkning till Vård & Samhälle. 

 

bottom of page