top of page

Campus Skellefteå

sko_foto_hemsida_1920x760.jpg

Det har aldrig bubblat och vuxit så mycket i Skellefteå som det gör just nu. Så varför flytta någon annanstans? Då kan du gå miste om stadens största förändringsresa, någonsin. Det är helt enkelt tid för Skellefteå att ta plats på tronen. Inte bara som studiestad eller naturstad utan som staden för allt - från spetsiga intressen till framtidsutveckling. I Skellefteå är tiden precis nu. Här kan du studera och frodas, nå din fulla potential. Grattis till dig som bor kvar och till dig som väljer att flytta hit.

Det finns många olika typer av utbildningar på Campus Skellefteå. Fristående kurser, hela program, distansstudier eller studier på plats. Välj din utbildning utifrån vad näringslivet efterfrågar eller det du redan brinner för.

Skellefteå fortsätter att vara riktigt hett. Platsen har de senaste åren vuxit fram till en svensk och europeisk symbol för tillväxt, framtidssäkra energilösningar och banbrytande teknik. En av de faktorer som möjliggör den här utvecklingen är Campus Skellefteå.

Tillgång till förnyelsebar energi, starka branschkluster, attraktiva lägen för mark och lokaler, en växande stad, väl utbyggd infrastruktur samt Skellefteås placering med närhet till de regionala centra i både Norr- och Västerbotten gör att Skellefteå är attraktivt för verksamheter som söker en central etableringsort i norra Sverige. Med ett växande samhälle behövs alla kategorier.

 På Campus Skellefteå hittar du utbildningar inom allt ifrån Spel & IT, Energi & Clean Tech, Industri & Tillverkning till Vård & Samhälle. 

 

bottom of page