top of page

Läs utbildningar från hela världen från Lärcentra i Hudiksvall

Kattvikskajen oktober 2022 (002) (1).jpg

Vill du bo kvar på hemmaplan och skaffa dig en utbildning? Inga problem – på Lärcentra i Hudiksvall finns flera utbildningar att välja bland. Du kan läsa mot olika högskolor, universitet och yrkeshögskolor på distans eller med
studieort Hudiksvall.


Du som läser på högskola, universitet eller yrkeshögskola kan nyttja Lärcentra för stöd och service som underlättar
dina studier.

Hos oss kan du:

  • Skriva dina tentor från din högskola/universitet och yrkeshögskola

  • Få tillgång till den teknik du behöver för att följa föreläsningar och delta i seminarier från din högskola/universitet eller yrkeshögskola.

  • Få studiestöd och teknikstöd

  • Studera enskilt eller i studiegrupp i våra bokningsbara studierum


Oavsett om du studerar på distans,läser en kurs eller tillhör en studiegrupp som läser på Yrkeshögskola eller högskola, är du välkommen till oss på Lärcentra Hudiksvall! Söker du en lugn studiemiljö för att nå dina mål, eller vill du kanske finna fler som studerar liknande ämne som du? Hos Lärcentra i Hudiksvall har vi en bred variation på studenter som läser mot olika håll i världen. Du kan själv ansöka om bokningskonto för att nyttja våra studierum.  Vi har studieplatser för både små och stora grupper och alla är utrustade med senast teknisk konferensutrustning, (datorer, webbkameror, headset), skrivare och annat för att underlätta din studietid. Vi har också hjälpsam och stöttande personal på plats för att främja din studiegång till den yttersta! 

Vill du veta mer om vilka utbildningar du kan läsa med Hudiksvall som studieort?

bottom of page