top of page

Läs till drift- och fastighetstekniker på distans


Drift- och fastighetstekniker Folkuniversitetet

Bli det du läser! Är du en teknikintresserad problemlösare och duktig på service? På två år får du den kompetens som fastighetsbranschen saknar. Gå en YH-utbildning till drift- och fastighetstekniker på distans via Folkuniversitetet i Umeå.


Det finns idag ett stort behov av ny kompetens inom fastighetsbranschen och där kan du som drift- och fastighetstekniker komplettera både fastighetsskötaren och energiteknikern i deras arbete. Du arbetar både praktiskt med fastighetsteknik och har god kundkontakt. Vår yrkeshögskoleutbildning sker i tätt samarbete med aktörer inom fastighetsbranschen.


Utbildningens mål

Efter examen har du kompetens att självständigt och med fokus på god resurshushållning säkerställa optimal drift av en eller flera fastigheter på ett juridiskt korrekt sätt. Du lär dig att ha en god dialog med kunder och ett gott bemötande för att på ett tidigt stadium upptäcka och åtgärda avvikelser i driften av fastigheten. Du får även lära dig att driva den egna kunskapsuppbyggnaden genom att följa med i teknikutveckling inom olika typer av fastighetsrelaterade system med fokus på digitaliseringens möjligheter.


Sista ansökningsdatum

2024-04-26


Utbildningsstart

2024-09-02


Omfattning

400 YH-poäng


Studietakt

Heltid


Antal platser

20


Antal veckor LIA


Comments


bottom of page